Publicaties

Klik op de naam van het tijdschrift of de website voor de gedichten

  • Publicatie in het online literair tijdschrijft De Schaal van Digther (mei 2020)
  • Twee nieuwe gedichten (De vloek van Rome en Gedicht op RTL4) op de website van literaire platform Reuring (mei 2020)
  • Publicatie van Ceci n'est pas une pipe (Top 100 De Gedichtenwedstrijd) in een alternatieve selectie van Meander Magazine (maart 2020)
  • Drie nieuwe gedichten (De handelsreiziger mijmert, Hoe het echt zit en Genesis gemist) in het literaire e-zine Meander Magazine (november 2019)

Speciale gedichten


Twan als Stem van de Dag in Gewoon Door

Twan was op 27 april te gast als de eerste Stem van de Dag in de podcast Gewoon Door, een keuktentafelpodcast over de kracht van de cultuursector. De podcast is gemaakt door Tommy Zonneveld en Jurrian Marx. In de eerste aflevering is Twan kort geïnterviewd en heeft hij twee gedichten voorgedragen. Beluister de aflevering hier.


De Lege Zaal

Het theater Flint in Amersfoort zendt in de tijden van Covid-19 en een lockdown De Lege Zaal uit. Twan droeg in aflevering drie gedichten voor vanuit een (lege) Rabobank Theaterzaal. Bekijk het hier: 

 


Twan in de Top 100 van De Gedichtenwedstrijd

Het gedicht Ceci n'est pas une pipe staat in de Top 100 van De Gedichtenwedstrijd 2019-2020 (voorheen Turing)! Uit 6458 gedichten werden door een jury de 100 beste gedichten gekozen. Ceci n'est pas une pipe is gepubliceerd in de bundel Een geluk als nieuwe wijn geschonken, uitgegeven door PoëzieCentrum.


Nacht van de Literatuur 2019

In september 2019 was Twan hoofdgast in De Volmolen, een van de locaties van het Amersfoortse literaire festival De Nacht van de Literatuur. Samen met leerlingen van het Corderius College stelde hij een avond samen.