Nieuwe single Huiswaarts is uit!

De single Huiswaarts is uit!

Na een jaar geen nieuwe muziek te hebben uitgebracht, is Twan terug met een gloednieuw nummer: Huiswaarts. Terug naar de basis, met een gitaar, een stem en een mondharmonica. Een klein lied dat gaat over het grote missen.

 


Blijf Nou Binnen op Spotify

De eerste single van Ransijn en Vet, Blijf Nou Binnen, is te beluisteren op Spotify en YouTube. Het nummer is geschreven n.a.v. de coronacrisis en is een oproep aan alle Nederlanders om binnen te blijven.

Het nummer is gedraaid in de livestream van Giel Beelen en gedeeld door verscheidene GGD's.

 


EP De Blues Voorbij

De eerste EP van Twan, getiteld De Blues Voorbij, is te beluisteren via Spotify!

 

Tekst, muziek, zang, gitaar: Twan Vet

Arrangementen, achtergrondzang: Luuk Ransijn

Mixing, mastering, advies: Camiel van Eijs, Bart van de Goor

Albumhoes: Judith Bos


Hiaat

In mei 2019 speelde Twan Vet voor de allereerste keer een avondvullend soloprogramma. Hiaat gaat over de golven van het leven en is een eerlijke voorstelling waarin de artiest zich volledig openstelt en met liedjes en conferences zijn leven op orde probeert te krijgen door het chronologisch na te vertellen. Gewapend met zijn gitaar, een piano en scherpe en eerlijke teksten neemt hij het publiek mee langs de hoogte- en dieptepunten van zijn leven.

 


Ransijn en Vet

Samen met Luuk Ransijn vormt Twan ook het kleinkunstduo Ransijn en Vet. Ze doen theatertours, festivaloptredens en nog veel meer! Kijk voor meer informatie op:

www.ransijnenvet.nl