Naast publicerend dichter, ben ik ook redacteur, met veel plezier en betrokkenheid. Ieder gedicht kan een extra paar ogen gebruiken - ik ben graag dat extra paar ogen voor jou!

Als redacteur lees ik je gedichten aandachtig, geef ik feedback, bespreek ik de gedichten met je en denk ik op alle mogelijke manieren mee. Samen zorgen we ervoor dat we tot de mooiste versie van jouw gedicht komen. Met het geduld, met de zorg en met de kunde die jouw poëzie verdient! In overleg bepalen we of ik per gedicht, of per uur naar jouw werk kijk en hoeveel contactmomenten we hebben - daar hanteer ik verschillende tarieven voor. Neem gerust contact op als je daar meer over wilt weten. Er is veel mogelijk!

Ik deed ervaring op als redacteur bij Tijdschrift Landauer, waarvan ik medeoprichter en redacteur ben en waar ik allerhande soorten kopij beoordeel en auteurs begeleid tot de publicatie. Ook deed ik ervaring op als eindredacteur bij de poëziestichting Granate en begeleid ik met regelmaat beginnende dichters.

Werk van mij werd onder meer gepubliceerd door DW B, Tirade, De Revisor, Het Liegend Konijn en Deus Ex Machina.

Stuur me een mailtje als ik iets voor je mag betekenen!